Ansigtsbehandling

Til alle ansigtsbehandlinger bruger jeg Exuviance.

Exuviance er amerikansk og er baseret på frugtsyre. En frugtsyre fra Exuviance er så mild, at den kan anvendes af alle hudtyper – også den sarte. Det er en hudplejeserie, hvis frugtsyreteknologi er enestående og banebrydende, da den bygger på opdagelsen af brug af frugtsyre til hudpleje. AHA frugtsyren fra Exuviance trænger langsomt og skånsomt ned i huden, så selv personer med sart hud, der før i tiden ikke kunne tåle frugtsyre, opnår et fantastisk resultat. Desuden tilfører det huden masser af fugt. Du får utrolig gode resultater når du kombinere behandlinger med hjemmepleje fra Exuviance.

OBS: Efter en behandling med AHA skal huden ikke udsættes for solbadning i minimum 24 timer.

Exuviance behandlinger

Mini kur

(ca. 30 min.)

399,-

Den hurtige behandling med resultat. Køb 5 kur behandlinger og få den 6. gratis
Afrens, toner, AHA peeling, serum og creme.

Book her

Basic behandling

(ca. 45 min.)

550,-

En god start behandling til alle hudtyper - dog ikke dem med stort behov for udrensning.
Afrens, toner, peeling, let udrensning, maske, og creme.

Book her

Rosacia behandling

(ca. 45 min.)

499,-

En behandling til dig, som har fået konstateret hudsygdommen Rosacia ved læge/hudlæge.
Afrens, toner, peeling, maske, serum og creme.

Book her

Acne behandling

(ca. 60 min.)

725,-

En behandling til den hudtype, der har et større behov for dybderens (f.eks. acne og mange milier).
Afrens, toner, peeling, udviddet dybderens, maske, serum og creme.

Book her

Basic Antiage

(ca. 45 min.)

650,-

En god behandling til dig over 25, som ønsker at give huden et boost mod alderstegn. Behandlingen er med antiaging spacialprodukter.
Antiaging afrens, toner, peeling, let udrensning, antiaging maske, øjenmaske, serum og dagcreme.

Book her

Classik behandling

(ca. 75 min.)

750,-

Til alle hudtyper. Behandlingen afsluttes med en stimulerende skulder-, nakke- og ansigtsmassage.
Afrens, toner, peeling, let udrensning, massage, maske, serum, øjen- og dagcreme.

Book her

Classic Antiage

(ca. 75 min.)

855,-

Til dig over 25, der ønsker at give din hud et boost mod alderstegn. Behandlingen er med antiaging spacialprodukter og afsluttes med en opstrammende og stimulerende skulder-, nakke- og ansigtsmassage.
Antiaging afrens, toner, peeling, let udrensning, massage, antiaging maske, øjenmaske, serum og creme.

Book her

Diamantslibning

(ca. 45 min.)

675,-

Til dig, der ønsker en dybdegående peeling, som blidt fjerner de døde hudceller og efterlader huden med en sundere og mere friskt look, allerede efter første behandling. Mindsker bl.a. linjer og rynker, pigmentforandringer, ar og porrestørrelse.


Afrens, toner, diamantslibning, maske, øjencreme, serum og dagcreme.

Book her

Ryg

(ca. 45 min.)

675,-

Afrens, AHA peel, let udrensning, maske og lotion.

Book her

Hals og decolté

Tilvalg i forbindelse med en ansigtsbehandling

170,-

Øjenmaske

Tilvalg i forbindelse med en ansigtsbehandling

100,-

Der gives 10% i rabat ved disse tilvalg i forbindelse med ansigtsbehandling.:

Farvning af vipper/bryn inkl. retning

Farvning af bryn inkl. retning

Voks af overlæbe, bryn eller hage

Forkæl dig selv med en ansigtsbehandling

Velvære og selvforkælelse er bare nogle af de mange fordele ved kosmetologiske ansigtsbehandlinger. Men hos mig får du samtidig en 100% resultatorienteret tilgang. For det vedvarende velvære kommer først, når du føler dig tilpas med din hud, og det er det jeg er her for at hjælpe dig med.

En ansigtsbehandling vil helt overordnet rense din hud i dybden og fjerne snavs og olieopbygning. Du kan få ansigtsbehandlinger, der er specifikt målrettet din hud. Jeg tilbyder også anti-age behandlinger og helt klassiske ansigtsbehandlinger, der genopretter hudens glød. Du kan også få en dybdegående peeling, der giver fornyet energi til din hud ved hjælp af diamantslibning. En diamantslibning går ind og stimulerer din huds produktion af kollagen, fjerner døde hudceller og efterlader på den måde din hud mere frisk.

 

Ansigtsbehandlinger er mere end bare velvære

I virkeligheden giver ansigtsbehandlinger dig meget mere end velvære – ansigtsbehandlinger afhjælper specifikke problemer såsom rosacea og akne, og det vigtigste for mig er at hjælpe mine kunder med deres hudproblemer og skabe tydelige resultater for dem. Derfor tilbyder jeg ansigtsbehandlinger til alle hudtyper og -udfordringer til kunder i Sorø, Ringsted & omegn.

 

Jeg hjælper dig med at passe på din hud

Det er vigtigt at passe på sin hud – og jeg er her for at assistere dig i den proces. Uanset hudtype vil jeg opfordre dig til at komme ind på min skønhedsklinik i Sorø. Her kan jeg lave en hudanalyse og på den måde skræddersy en ansigtsbehandling samt hjemmeplejen til dig. Jeg har både kunder fra Sorø, Ringsted og omegn. 

For at du kan passe på din hud, er det nemlig essentielt at vide, hvad din hud har brug for. Ved en ansigtsbehandling vil jeg typisk starte med at afrense din hud og påføre toner. Herefter vil du få en peeling, en let udrensning og en maske, der er specifikt tilpasset dine ønsker og hududfordringer. Hver ansigtsbehandling eller diamantslibning er individuelt tilrettelagt, men vil typisk også indebære en ansigtsmassage og slutte af med serum og creme.

90% af succesen ved ansigtsbehandlinger kommer af, at du bruger de rigtige produkter. Derfor er det ikke kun vigtigt, at jeg bruger de specifikt udvalgte produkter til dig under behandlingerne – men også at du kan booste dine resultater ved efterfølgende at anvende de helt rigtige produkter derhjemme. Dette vil jeg selvfølgelig vejlede dig i, så dit velvære kan fortsætte lang tid efter besøget i min skønhedsklinik i Sorø tæt ved Ringsted.

Skønhedspleje Til Alle Hudtyper i Sorø og Ringsted Området

Velkommen til min verden af skønhedspleje, hvor jeg dedikerer mig til at tilbyde personlige ansigtsbehandlinger. Med en passion for hudpleje og velvære tilbyder jeg skræddersyede behandlinger, der er designet til at møde dine unikke hudbehov. Uanset din hudtype eller -udfordringer, er mit mål at skabe synlige resultater og forbedre dit velvære. Jeg bruger kun de fineste produkter og teknikker til at sikre, at hver behandling er en oplevelse, der fremmer både din hud og din sjæls sundhed. Lad mig hjælpe dig med at opnå den hud, du altid har drømt om

s